Adresa

Str. Maracineni nr. 91 A

Bucuresti, sector 6

Prelungirea Ghencea

caminlili1@gmail.com

Tel: 0768-737-246

Servicii azil privat - Casa Lili

- Ingrijire zi si noapte

- Atentie, daruire, respect

- Personal calificat

- Mobilier si aparate medicale (Italia)

- Saltele speciale, scaune cu rotile, carje, manere (Italia)

- Lenjerie pat bumbac (Italia)

- Masa (3 mese principale + 2 gustari)

- Igiena (baie, tuns, unghii, barbierit)

- Cada cu usa (batrani / dizabilitati)

- Servicii de menaj / Spalatorie

- Administrare medicamente

- Perfuzii, injectii, glicemii

- Schimbare pampers, tratare escare

- Evaluare medic generalist

- Asigurare prim ajutor

- Terapie ocupationala

- Camere de zi si camere de mese

- TV, telefon, internet

- Mese festive: sarbatori si onomastice

- Curte si gradina inchise

- Mediu sigur, securizat

Rezidentii nostri

Rezidentii nostri

CONSULTATIE GRATUITA

Sunați și programați ACUM

o consultație gratuită!

0768-737-246;

0040 768 737 246;

0039 340 0766 379

Servicii pentru:

îngrijire vârstnici și adulți

îngrijire tranzitorie (post-spitalizare)

îngrijire pe termen lung (accident vascular, Alzheimer)

îngrijire paliativă

Azil privat - Camin Lili

Pentru informatii, sunati chiar acum!

Telefon: 0768.737.246



Camin privat ingrijire batrani

Azil de batrani

Cui oferim servicii de îngrijire la Casa Lili?

 


ingrijire batran, ingrijire batrana, ingrijire batrani

Echipa noastră are experiență în îngrijirea vârstnicilor și a adulților vulnerabili și susținem rezidenții care fac parte din următoarelor grupe cu probleme specifice.

Oferim servicii de îngrijire vârstnicilor și adulților care au o afecțiune temporară, care au nevoie de îngrijire tranzitorie (post-spitalizare), îngrijire pe termen lung (cum ar fi accident vascular, Alzheimer sau Parkinson) sau au nevoie de îngrijire paliativă.

Vârstnicii


La o anumită vârstă, unele persoane pot deveni izolate, nu doresc să socializeze – din diverse motive – cum ar fi dizabilitatea, boala, decesul partenerului, slăbirea, îmbătrânirea și multe altele. Specialiștii spun că un loc specializat de îngrijire, cum este Casa Lili – tip familial – poate fi o soluție pentru izolarea bătrânilor care nu mai socializează. De asemenea, spun că activitățile zilnice, comunicarea în astfel de grupuri poate fi benefică pentru mentalul vârstnicului și îl poate readuce la o viață socială firească, specifică vârstei.

Persoanele cu demență


Știm cât de greu este când persoana iubită a fost diagnosticată cu această afecțiune. Și poate fi devastator de ambele părți – a bolnavului și a rudelor apropiate. Pierderea treptată a memoriei, a limbajului, a capacității de orientare și planificare sunt numai câteva din dificultățile care apar în viața persoanei afectate. 

La Casa Lili, suntem convinși că alături de oamenii calificați, de atenția și îngrijirile necesare pentru persoanele cu demență se pot obține rezultate de ameliorare a afecțiunii și de frânare a avansării bolii. Astfel, putem să contribuim la crearea unei vieți mai bune pentru rezidentul nostru, cât și pentru familiile lor, acordându-le toată îngrijirea și timpul de care au nevoie pentru ei.


Dizabilități fizice


Serviciile noastre de îngrijire se adresează și persoanelor cu o invaliditate care poate fi din naștere sau care a apărut în timpul vieții. Nevoiele persoanelor cu dizabilități fizice sunt multiple având probleme de mobilitate, sau pentru dizabilități mai grave fiind nevoie de supraveghere permanentă, având o pierdere parțială sau totală a anumitor abilități.

Deficiențe senzoriale


Persoanele cu tulburări senzoriale pot avea probleme cu o pierdere combinată parțială sau totală a simțurilor – auzului și a vederii. Astfel de persoane, cu tulburări duale senzoriale pot avea dificultăți în cmunicare, mobilitate și acces la informații. 

La Casa Lili, oferim un servicii de îngrijire personalizate și centrate pe afecțiunea, nevoile și personalitatea fiecărui rezident. Credem că o atmosferă caldă, cu înțelegere și dăruire pentru mica noastră comunitate – ca într-o familie – poate să aducă o viață mai bună pentru fiecare.



Niciun comentariu:
Write comentarii

Sunteti interesat de serviciile noastre?
Aflati mai multe actualizari !